tiistai 19. toukokuuta 2015

Kaksi sosiaalisen median palvelua

Moi,

Seuraavassa tehtävässä piti julkaista kaksi sosiaalisen median palvelua ja miettiä, miten niitä voisi käyttää työpaikalla tai työelämässä.

Ensimmäisenä valitsin aina varman mediapalvelun Youtuben.

Youtuben vahvuutena on mielestäni sen tunnettuvuus. Iso palvelu jonka käytettävyyteen pystyy mielestäni luottamaan varsin hyvin. Simppelit ohjeet videoiden lisäämiseen ja muutenkin toimivat nettisivut. Itselleni tulee aina mieleen, miten Youtubessa olevia videoita voi käyttää niin halutessaan hyvänä lisänä opetukseen, varsinkin esimerkkien näyttämiseen ja asioiden havainnollistamiseen.
Haasteena tietysti materiaalin käytön rajoittaminen, jos sinne jotakin sellaista haluaisi laittaa mikä tarvisikin myöhemmin saada sieltä kokonaan pois...mutta se on jo toinen juttu :)


Toiseksi valitsin nuorten keskuudessa vähemmän tunnetun palvelun Linkedinin.

Linkedin on mielestäni parhaita palveluita jos mietitään verkostoitumista työympäristössä. Iso yhteisö, paljon käyttäjiä. Saat melko helposti näkyvyyttä CV:llesi. Monet rekryfirmat käyttävät palvelua ja pääsääntöisenä rektytointikanavanaan.

Helpottaa töiden hakemista ja töihin hakemista :)

Jukka

1 kommentti:

  1. Näistä voit halutessasi kirjoittaa enemmänkin. Postaukseen voi liittää kuvia ja upottaa videoita. Kannattaa kokeilla, kuvailla ja kertoa vaikka omista käyttökokemuksista. Ideana näissä esittelyissä on se, että näiden esittelyn perustella innostuu tai uskaltaa kokeilla esiteltyä sovellusta.

    Miten sinä käytät YouTubea tai oletko jo LinkedInissä. Jos et ole, niin kokeile ja kerro kokemuksistasi.

    VastaaPoista