keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Nimenhuuto! Loistava palvelu joukkuepelien harrastajille.

Moikka,


Esittelen tässä vielä yhden sosiaalisen median, vähän erilaisen palvelun nimittäin Nimenhuudon.
Nimenhuuto on toimiva yhteisöpalvelu urheiluseuroille ja muillekin joukkue tai tiimipelejä harrastaville.
Itse käytän nimenhuutoa päivittäin lentopallo ja beachvolley treeneihin ilmoittautumisessa. Lisäksi palvelu mahdollistaa vaikkapa ns. koko pelikauden suunnittelun, koska voit lisätä kalenteriin kaikki harkat ja matsit joita tiedät kaudella olevan ja sitä kautta muut joukkueen pelaajat voivat ilmoittautua mukaan reeneihin ja peleihin.
Palvelu vähentää varsinkin sitä, että jos harkkoihin ei ole tulossa porukkaa, ei sinun tarvitse käydä toteamassa sitä kentän laidalta vaan näet sen suoraan selaimen tai puhelimen kautta.
Lisäksi palvelu auttaa suunnittelemaan harjoituksia sekä peli taktiikoita, koska valmentaja tai kapteeni näkee jo hyvissä ajoin etukäteen ketkä pelaajat pääsevät paikalle.
Palvelusta löytyy myös maksuttomana vähän tallennustilaa esim. pelistä otettujen videoiden tai valokuvien jakamiseen joukkueen kesken. Varsin toimiva palvelu siis!


Nimenhuudon kotisivut


Jukka

4 kommenttia:

  1. Millaisia kilpailijoita Nimenhuutopalvelulla mahtaa olla? Sitä käytetään kaiketi tosi laajasti eri lajien harrastajien keskuudessa.

    VastaaPoista
  2. Nimenhuuto minulle vieras juttu, pitääpä tutustua =)

    VastaaPoista
  3. Jännää miten tällaisia palveluja osataan keksiä, kuulostaa todellä hyödylliseltä! Ilmoittavatko pelaajat tai vanhemmat suoraan ohjelman kautta osallistumisestaan?

    VastaaPoista
  4. Digitarinasi tuli perille. Kiitos.

    VastaaPoista