tiistai 19. toukokuuta 2015

Tavoitteeni sosiaalinen media tutuksi kesäkurssille

Hei,


Päätavoitteeni tälle kesäkurssille on tutustua uusiin ja erilaisiin sosiaalisen median sovelluksiin. Teen opetustyötä nuorten parissa, ja mielestäni onkin erityisen tärkeää pysyä siellä aallon harjalla niissä sosiaalisen median sovelluksissa joita nuoriso käyttää juuri tällä hetkellä. Facebook ym. muut palvelut ovat olleet menneen talven lumia ja pitkän aikaa sitten ja haasteena itselläni onkin aina pitää omat taidot ja tiedot ajantaisina tässä muuttuvassa sosiaalisen median maailmassa.
Toisena tavoitteenani on tietysti kartoittaa palveluita, joita pystyisin mahdollisesti käyttämään opetuksessa hyväkseni. Tässä onkin jo mukava huomata, miten tälläkin kurssilla opiskelijat vietiin heti keskelle sosiaalista mediaa, eikä lähdetty sieltä tutusta ja turvallisesta moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä mihin on muiden kurssien kanssa saanut tottua.
Tietysti on mukavaa myös seurata ja kuunnella muiden mietteitä ja kommentteja, kuinka he ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa omassa työssään tai vaikkapa harrastuksissaan.


Alla on linkki, palveluun johon suunnittelin tutustuvani seuraavaksi.


                                                                       Snapchat



2 kommenttia:

  1. Tervetuloa kurssille ja kurssin blogosfääriin. Olet blogiryhmässä 3 (orvokki). Seuraa opeblogia (hhsome.blogspot.fi) ja oman ryhmäsi blogeja ja kommentoi aktiivisesti muiden postauksia.

    Hienoa, että sinulla on jo oppimistavoitteetkin valmiina.

    VastaaPoista
  2. Palaan myöhemmin lukemaan esittelysi Snapchat: ista -sitä odotellen

    VastaaPoista